Συντήρηση & Τεχνική Υποστήριξη Η εταιρία μας αναλαμβάνει επίσης κατόπιν συμβάσεως την άμεση επέμβαση και αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών σε όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Το πλήρες φάσμα των υπηρεσιών συντήρησης κρατά τον εξοπλισμό σε άριστη κατάσταση λειτουργίας και ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις των διεθνών προτύπων . Και, όταν είναι αναγκαίες οι επισκευές/αποκαταστάσεις βλαβών, μπορούμε να τηρήσουμε τις πιεστικές προθεσμίες – είμαστε στην διάθεση σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Οι Μηχανικοί της εταιρίας μας είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι να συνεργάζονται με τους πελάτες μας σε όλα τα επίπεδα – από την κατασκευή οποιουδήποτε Η/Μ έργου  «turnkey solution»  έως την επισκευή, συντήρηση και τεχνική υποστήριξη των εγκαταστάσεων.

Πραγματοποιούμε περιοδικές και τακτικές συντηρήσεις των εγκαταστάσεων  σύμφωνα με τις απαιτήσεις των διεθνών κανονισμών και των προτύπων ISO σε Υποσταθμούς Υψηλής, Μέσης και Χαμηλής Τάσης Βιομηχανιών, Δημοσίων Κτηρίων, Αιολικών και Φωτοβολταικών Παρκών, συντήρηση Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών (Η/Ζ), συντήρηση UPS.

Ακόμα, η εταιρία μας παρέχει την δυνατότητα διάθεσης τεχνικού προσωπικού (ηλεκτροτεχνίτες, θερμαστές, Μηχ/γους & Ηλ/γους Μηχ/κους) για κάλυψη βαρδιών συντήρησης εγκαταστάσεων.

Ενδεικτικές συνεργασίες :  ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΜΤΣ, ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,  ΛΑΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ κ.α. Δείτε περισσότερες συνεργασίες εδώ

Υπηρεσίες Συντήρησης & Τεχνικής Υποστήριξης:Eντοπισμός και αποκατάσταση βλάβης καλωδίων

Eντοπισμός και αποκατάσταση βλάβης καλωδίων Μέσης και Χαμηλής Τάσης Δείτε Περισσότερα

Συντήρηση των εγκαταστάσεων βάσει των κανόνων της Τέχνης και της Επιστήμης.

Συντήρηση Υποσταθμών Μέσης Τάσης με σύναψη συμβολαίου/σύμβασης τακτικής συντήρησης, επίβλεψης λειτουργίας εγκαταστάσεων και άμεση ανταπόκριση σε βλάβη (24/7).

Έλεγχος Η/Ν Δευτερογενούς Προστασίας

Έλεγχος καλής λειτουργίας και ρύθμιση Η/Ν δευτερογενούς προστασίας με συσκευή έγχυσης ρεύματος.


ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΖΕΥΓΩΝ (Η/Ζ)

Τεχνική υποστήριξη συντήρησης ηλεκτρογεννητριών σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κατασκευαστή, σύναψη συμβολαίου/σύμβασης τακτικής συντήρησης, επίβλεψης λειτουργίας και άμεση ανταπόκριση σε βλάβη (24/7).


Αποκατάσταση βλαβών

Αποκατάσταση βλαβών Η/Μ εξοπλισμού

Facility Management

Δείτε ΠερισσότεραΠαρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ευθύνης

Επικοινωνήστε μαζί μας να συζητήσουμε την εφαρμογή σας